Moottori­kelkkojen vuokraus

Vuokraa moottorikelkka ja nauti Rukan upeista maisemista

Jos haluat kelkkailla Rukan hienoilla moottorikelkkareiteillä ja päästä luontoon hiihtokeskuksen vilskeestä viettämään unohtumatonta päivää, niin olet oikeassa paikassa. Rukahuolto Oy vuokraa moottorikelkkoja isommillekin ryhmille. Vuokraamalla kelkan meiltä saat aina ystävällisen palvelun lisäksi kaikki tarvittavat ajovarusteet, eli kypärän, haalarin, kengät ja hanskat.
Vuokraamamme moottorikelkat soveltuvat hyvin kaikentasoisille kelkkailijoille. Niiden ajamisesta nauttii niin kokeneempi kuljettaja, kuin aivan vasta-alkajakin. Neuvomme kaikkia vuokraajia kelkkojen käytöstä ja opastamme Rukan suosituille kelkkareiteille.
Rukalta löytyy eritasoisia kelkkareittejä jokaiseen makuun. Voit esimerkiksi käydä muutaman tunnin retkellä helpolla reitillä tai tehdä päiväretken tunturin ympäristössä.
Moottorikelkkailuun et tarvitse erillistä ajokorttia. Kelkkaa saa ajaa traktorin tai henkilöauton ajokortilla. Varaa kelkkaretkelle aina mukaan matkapuhelin, juotavaa ja tarvittaessa lämpimiä vaatteita tauoille. Reppuun kannattaa myös pakata retkieväitä, koska reittien varrella löytyy upeita taukopaikkoja joissa voit nauttia maisemien lisäksi myös välipalaa.

Moottorikelkat

Kaikki kelkkamme ovat uusia ja malliltaan Ski-Doo Grand Touring 600 (4-tahti). Kahden istuttavia.
Vuokraushinnat:
2 tuntia – 85€
3 tuntia – 100€
4 tuntia – 120€
8 tuntia – 180€
Vuokrahinnat sisältävät kaikki tarvittavat ajovarusteet.
Omavastuu 1000€ / kelkka.
Täyskasko.
Polttoaine ei sisälly hintoihin (kulutus n. 8 litraa / 100km).

Ota yhteyttä

Kysy lisää moottorikelkkojen vuokraamisesta!

Vuokraa kelkka

Jos varauslomake ei toimi, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon +358 40 5880 121 tai sähköpostilla info@rukahuolto.fi